ONZE DIENSTEN

Een taxi zonder rit, is als een vrouw zonder pit.

Luxe Taxi

Luxe taxi

Otto Taxi brengt u overal naartoe. Voor eender welke gelegenheid brengen wij u veilig naar het evenement en terug thuis. Wil je met je vrienden een feestje bouwen, schakel ons dan in en wij zorgen voor een veilige rit (max. 7 personen).

Luchthaven vervoer

Luchthaven vervoer

Niets is vervelender dan midden in de nacht naar de luchthaven moeten rijden, om daar vervolgens te moeten parkeren. Ga voor gemak en kies voor Otto Taxi en ons luchthavenvervoer. Wij brengen u bijvoorbeeld naar luchthavens als Schiphol, Paris Orly of Charleroi, zodat u uitgerust aan uw reis begint.

Aanfepast vervoer

Aangepast vervoer

Wij hebben een aantal voertuigen die geschikt zijn voor aangepast vervoer. Bent u aan een rolstoel gebonden en moet u naar het ziekenhuis of wilt u bij iemand op bezoek, dan kunnen wij u helpen. Onze voertuigen zijn uitgerust met luchtvering voor extra comfort en zijn geschikt voor zowel een manuele als elektrische rolstoel evenals voor grote scooters. We kunnen plaats bieden aan maximum 4 rolstoelgebruikers plus begeleiders.

Zakelijk vervoer

Zakelijk vervoer

Moet u voor een zakelijke afspraak naar een bepaalde bestemming, vraag dan bij ons naar de mogelijkheden. Onze chauffeurs zijn meertalig en zijn altijd gepast gekleed. Wij kunnen bijvoorbeeld gasten ophalen van de luchthaven en leveren altijd maatwerk voor uw bezoekers, klanten en leveranciers.

Luxe Taxi

Pakjes vervoer

Heeft u een pakketje dat snel ergens bezorgd moet worden? Dan is onze pakjesdienst precies wat u nodig heeft. Wij bezorgen pakketjes zowel nationaal als internationaal en komen het dezelfde dag ophalen. Ook op zondag ophalen en leveren is geen enkel probleem. Wilt u meer weten, informeer dan naar de mogelijkheden.
Ons doel

Op tijd en veilig op uw bestemming
aankomen

Wij bij Otto Taxi hebben al doel de passagiers veilig en comfortabel thuis te brengen. Zelfs tijdens deze Coronatijden doen we er alles aan om zo hygiënisch mogelijk te zijn met de nodige voorbehoedsmiddelen. 

82645886_126785968820575_5280408956081012736_o